Senčila

Senčila so odlična nadomestitev za rulet

Že kar nekaj časa smo sedaj doma že konkretno razmišljali o temu, da bi bilo treba naše rulete, ki jih imamo na oknih, zamenjati. To pa zato, ker so bil te rulete sedaj že res zelo stare, ter so se nam tako začele uničevati, kar pa je pomenilo, da smo jih morali zelo pogosto popravljati, kar pa je bilo sedaj že res zelo tečno.

Prav tako pa so rulete bile zelo zastarele, ter so zato kvarile estetski izgled naše hiše. Zato pa smo se sedaj odločili, da bomo namesto novih rulet, kupili senčila. Senčila pa so se nam zdela veliko bolj moderna in pa praktične zamenjava za rulete, tako da smo se nato kar odpravili v trgovino, kjer bi jih kupili.

No tako pa smo si najprej ogledali vsa različna senčila, ki so bila na voljo, kjer pa smo se nato kar odločili za ena, ki so bila čim bolj enostavna, saj se nam je zdelo, da bi takšna senčila bila še najlepša zraven naših oken. 

Senčila so odlična nadomestitev za rulet

Tako pa so senčila prinesla tudi mnoge prednosti nad ruletami. Prva je bila seveda sama estetika, saj so senčila izgledala veliko bolje, kot pa tiste rulete. Nato pa smo lahko senčila tudi veliko bolje kontrolirali, kar pa pomeni, da smo imeli nadzor nad tem, koliko svetlobe od sonca, je prišlo skozi okna, tako da je bilo to še kako praktično, ko so bili zunaj sončni dnevi. 

Nato pa je tukaj tudi omembe vredno samo čiščenje. Tako pa smo imeli pri ruletah veliko več dela s čiščenjem, saj se je na teh nabralo ogromno umazanije, katero pa je bilo včasih prav težko odstraniti. Če pa pogledamo senčila, pa je ta čisto enostavno očistiti, saj moramo na njih samo očistiti prah, kar pa se lahko naredi zelo hitro in je tudi zelo enostavno, tako da smo s tem nakupom zelo zadovoljni.