Maskara

Maskara in lepe oči

Vsaka ženska je lepša, če se uredi in uporabi kozmetiko. Sama sem se pred leti veliko ukvarjala z svojim obrazom. Vedno sem bila urejena in v kopalnici je bilo vedno polno kozmetike. Potem pa sem prišla v obdobje, ko mi to enostavno ni bilo več pomembno. Več sem se ukvarjala z športom in tako nekako nisem imela čas za ličenje. Po eni strani sem to malo pogrešala, ker mi je maskara vedno naredila prelepe oči, po drugi strani, pa mi je bilo vseeno. Bolj sem uživala v tem, da sem športnica, ki ne uporablja ličil. 

 

Dve leti je bilo dovolj naravnega videza

Potem pa je prišlo spet obdobje, ko sem spoznala, kako zelo je videti urejeno žensko, ki pravilno uporablja ličila. Jaz takrat doma nisem imela skoraj nobenih ličil.

Maskara in lepe oči

Tako se je v moji nakupovalni košarici znašla:

  • šminka,
  • maskara,
  • krema,
  • puder,
  • lip glos,
  • rdečilo za lica……

Ja, moram reči, da sem tisti dan zapravila kar nekaj denarja, da sem si spet vse to kupila. Ampak enostavno sem vedela, da je to čas, ko ličenje potrebujem. Nisem si bila več všeč čisto naravna. Očitno so leta naredila svoje in sedaj moj obraz potrebuje pomoč. Tako mi je maskara ponovno polepšala oči, šminka je povdarila moja lepa usta in puder poskrbel za mojo lepšo in sijočo kožo. Moram reči, da sem tisti dan, ko sem se ponovno naličila bila sama sebi spet všeč. Kakšen dober občutek, sem si rekla, le zakaj sem čakala tako dolgo. 

Sedaj vem, da se bom spet vsak dan naličila, ker mi to pomeni res veliko. Kako lepo je videti moje dolge trepalnice, maskara resnično poskrbi za to, da imam lepši pogled. Moja koža na obrazu pa je videti negovana in mlajša. Mogoče celo kakšna gubica izgine. To bi bilo super. Ni lepšega občutka kot ta, da je ženska sama sebi lepa.